Parasolarele auto – cum alegi parasolarul potrivit?

Ai nevoie de un produs care sa iti protejeze masina, macar partial, impotriva efectelor nocive ale razelor solare ? Un parasolar auto este usor de procurat, eficient si disponibil la un pret de obicei accesibil. Dar exista atatea optiuni pe piata – si de unele poate nici nu esti constient inca – asadar poate fi dificil sa alegi cel mai potrivit produs. Si cu siguranta nu poti face o alegere informata fara sa stii care sunt beneficiile pe care ar trebui sa ti le aduca un asemenea produs si care sunt criteriile care le diferentiaza.

Parasolarul pentru masina previne supraincalzirea interiorului atunci cand masina este parcata direct in soare. In plus, iti fereste interiorul de efectul nociv al radiatiilor UV, care pot cauza craparea bordului si deteriorarea culorii originale a tapiteriei.

   In functie de tipul de parasolar pe care il alegi, el iti poate fi de folos si pe timp de iarna, cand, aplicat la timp pe parbriz, te scuteste de efortul de a curata geamul de zapada sau gheata.

Tipul de parasolar

   Sunt disponibile in comert mai multe variante care te protejeaza impotriva soarelui. Cea mai populara optiune este cea a parasolarului auto pentru parbriz, cu suprafata exterioara reflectorizanta, care se amplaseaza in geam atunci cand parchezi si se pliaza cand pornesti. Daca doresti o solutie pe termen lung, fixa, poti opta pentru parasolarul de tip folie omologata. El se monteaza de preferat in service, de catre o persoana cu experienta, care se va asigura ca toate bulele de aer sunt eliminate.

Modul de prindere

   In cazul in care optezi pentru un model care se poate strange, cel mai frecvent utilizat mod de fixare este reprezentat de ventuze. Ele se prind si se desprind usor, fara efort, pot fi refolosite ori de cate ori ai nevoie.

Dimensiuni

   In functie de modul in care se monteaza, parasolarul pentru parbriz se achizitioneaza de obicei in asa fel incat sa acopere integral geamul. Exista si o variata de foliere a partii de sus a parbrizului, in asa fel incat sa nu afecteze campul vizual, dar aceasta poate fi problematica. Parasolarele clasice se gasesc in cateva dimensiuni standard : 80 x 150, 80 x 160, 89 x 178, 84 x 183, sau chiar 102 x 210 cm.

Modelul recomandat de parasolar

   Parasolarul clasic de protectie impotriva razelor solare si a inghetului. Aceast parasolar pentru parbriz, acționează ca un scut împotriva înghețului, dar și al soarelui evitând supraîncălzirea mașinii.

Este suficient să prindeți urechile prelatei în ușile mașinii. Datorită acestei prinderi, prelata nu va fi zburată de vănt și nici luată de trecători.

   Este simplu de utilizat, se gasest pe diferite dimensiuni iar costul unuia este foarte mic, din acest motiv a ajuns unul dintre cele mai favorabile modele raport calitate-pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top