Prelată auto – Protejează-ți mașina!

Mașina dvs. este o investiție mare. O prelata auto ajută la protejarea acesteia împotriva prafului, a frunzelor copacilor, a petelor, a păsărilor și chiar a razelor ultraviolete ale soarelui.

În anumite condiții, acoperirea mașinii dvs. poate, de asemenea, să prevină formarea mucegaiului și a ruginei. Toate aceste lucruri pot deteriora exteriorul vehiculului în timp, degradând starea acestuia și reducând valoarea revânzării.

De ce ai nevoie de o prelată auto?

Dacă vă parcați mașina în afara garajului, într-un spațiu descoperit sau pe stradă, va trebui să o îngrijiți mai des pentru a-i menține aspectul. Vestea bună este că o prelată de mașină poate să vă economisească timp și bani care altfel ar putea fi cheltuiți pe spălătorii auto.

   Pentru cei care își parchează mașina într-un spațiu închis, cum ar fi un garaj sau o structură de parcare, o prelată de mașină poate ajuta la protejarea împotriva prafului care apare în mod natural în aer. De asemenea, poate oferi protecție împotriva zgarieturilor.

Cum se curăță o prelată auto?

În mod surprinzător, prelata auto va acumula resturi nedorite care altfel s-ar acumula pe exteriorul vehiculului tău. Veți dori să o spălați mai devreme sau mai târziu, doar pentru a păstra aparițiile. Vestea bună este că spălarea unei prelate auto este destul de simplă, în comparație cu spălarea mașinii.

   Pentru a vă spăla prelata mașinii cu mâna, începeți să plasați prelata pe vehicul. Clătiți cu apă pentru a îndepărta resturile de pe suprafață, adăugați un detergent usor la o găleată de apă și spălați prelata cu un burete.

   Dacă prelata dvs. are nevoie de o curățare minuțioasă, o puteți spăla într-o mașină de spălat de dimensiuni comerciale. Adăugați un detergent ușor, setați mașina pe „delicat” și spălați cu apă rece. După aceea, ar trebui să efectuați cel puțin un ciclu suplimentar de clătire pentru a vă asigura că tot săpunul este eliminat. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la menținerea capacității prelatei dvs. de a rezista apei.

Aplicarea și tipul de prelată recomandată

Prelatele auto recomandate de catre furnizori sunt confectionate din material rezistent la intemperii cu o greutate de 120g/m2, acoperit cu un film reflectorizant care reflecta perfect lumina soarelui. Interiorul este confectionat din bumbac moale, care protejeaza masina de zgarieturi. Prelata este prevazuta cu un fermoar care permite accesul la mașină fără a fi nevoie sa o dati jos.

Cele 6 dungi reflectorizante cusute pe prelată îmbunătățesc vizibilitatea pe timp de noapte, iar cataramele incluse în set protejează prelata împotriva vântului. Prelata este ambalata într-o geantă/husa confortabilă cu mâner.

Vezi aici metoda de aplicare a prelatei auto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top