Reconditionarea Jantelor din Aliaj. O alegere mai bună?

Ai lovit o gaură și ai îndoit una dintre jantele mașinii tale? Stim cu toții că drumurile noastre nu sunt cele mai bune iar riscul de a strica anvelopepe sau chiar jantele este mare.

Alege reconditionarea jantelor, nu le schimba!

   Este obișnuit să lovești găuri în timp ce conduci, nimeni nu poate evita acest lucru. Dar dacă lovești o gaură în viteze mai mari, aceasta poate avea un impact puternic asupra roților. Anvelopa poate fi distrusă sau janta poate fi îndoită sau chiar crăpată.

   Dacă anvelopa are o problemă, o puteți înlocui cu ușurință, deoarece există multe magazine de anvelope și cumpărarea uneia noi nu este foarte scumpă. Dar când vine vorba de jante, este un caz diferit. Acestea sunt scumpe, nu sunt ușor disponibile, nu puteți găsi cu ușurință jante care să se potrivească cu mașina dvs. În caz că găsiți un magazin unde sunt disponibile, veți fi surprins de costul ridicat.

   Mulțumită furnizorilor de servicii de reparație a jantelor, îndreptarea și recondiționarea jantei din aliaj este o opțiune rentabilă disponibilă pentru dvs.

Costul unui set de jante noi

   În medie, costul unui set de jante din aliaj de aluminiu poate fi de aproximativ 1500 lei, indiferent de marca și modelul mașinii tale. De exemplu, la un Toyota Corolla Base Sedan cu jante din aliaj de 17 ″ poate costa peste 2500 lei. Mulți proprietari de mașini consideră că acest cost se va aplica automobilelor de lux, dar în realitate este diferit.

Costul recondiționării unei jante

   Desigur, există multe modalitați de a recondiționa o jantă din aliaj. Da la slefuire cu aplicarea de spray profesional recomandat până la îndreptarea sau chiar sudura jantei.

Indiferent dacă janta este îndoită sau crăpată, o puteți repara la un service specializat. Mecanici cu experientă pot readuce o jantă îndoită sau crăpată într-o stare excelentă și la un cost mult mai redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top