Vopsirea etrierilor auto cu spray termic profesional

Rugina! Acesta este factorul principal care participă la deteriorarea etrierilor auto și la aspectul neplăcut al acestora. Nu este o noutate, etrierii sunt expuși în totalitate la apă și la temperaturi foarte înalte de unde rezultă în timp depuneri de rugină, deteriorari, aspect neplacut, etc.

Problema aceasta se poate remedia cu ușurință folosind un spray profesional pentru vopsirea etrierilor. Spray-ul prezintă proprietați foarte importante, una din ele (cea mai importantă) este rezinstența acestuia la temperaturi foarte inalte. Desigur, dacă etrierul nu se mai poate recondiționa și prezintă defecte, atunci trebuie înlocuit cu unul nou.

Ceea ce ține de vopsirea etrierilor, în metoda prezentată mai jos, acestia nu trebuie îndepărtați de pe autovehicul.

De ce aveți nevoie?

  • Perie de sârmă
  • Hartie de șmirghel
  • Bandă adezivă de hârtie
  • Folie de plastic
  • Spray sau o soluție degresantă
  • Spray de vopsea termică profesională

Pasul 1

Ridicați autovehiculul pe cric și îndepărtați roata unde doriți să vopsiți etrierul.

Pasul 2

Cu o perie de sârma curățați etrierul de rugină, în zonele greu accesibile se poate folosii hartia de șmirghel. După curățirea riguroasă se poate aplica o soluție degresantă. Folosiți echipament de protecție!

Pasul 3

Aplicați folia de plastic cu ajutorul benzii adezive de hârtie pentru izolarea etrierului de restul componentelor. Se va aplica folie cu atenție pentru a nu pătrunde vopsea în zonele vecine. ( Doar etrierul ramane vizibil)

Pasul 4

Se vopsește etrierul cu vopsea termică profesională. Se va pulveriza de la o distanță de aproximativ 15 cm până cand toate zonele etrierului au fost acoperite, după uscare se mai poate repeta înca odată pulverizarea.

După uscarea finală (cel puțin 2 ore) se poate îndeparta folia și monta roata.

ATENȚIE! Citiți cu atenție informațiile de pe produs.

Țineți produsul departe de: căldura, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. După folosire nu străpungeți sau ardeți recipientul. Folosiți sprayul numai afară sau în spații bine ventilate.

Spray-uri profesionale termice pentru etrieri găsiți online pe www.autobliz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top