Banda Led Ambientala TV reduce oboseala ochilor!

   Un nou studiu realizat de cercetatorii britanici demonstrează că banda led ambientala ne relaxează ochii și mintea iar corpul nostru raspunde pozitiv mental, fizic si comportamental atunci când nivelul de iluminat este optim.  Combinând arta iluminatului cu benzi led putem să ne folosim de acestea la iluminarea diferitelor obiecte / locuri.

Iată câteva modalități de a iluminare, folosind banda led:

  • Aplicarea benzilor led în spatele televizorului

   Montarea benzilor led ambientale în spatele televizorului este foarte simplă dacă banda este prevăzută cu dublu-adeziv și televizorul cu port USB. Se conectează banda la TV, se îndepărtează folia de pe dublu-adeziv iar apoi se aplică banda, fie pe toate cele patru margini fie doar pe marginile laterale și marginea superioară.

O modalitate foarte simplă, cu un design deosebit ce oferă o iluminare suplimentară.

Vezi aici video despre instalare bandă led ambientala TV:

  • Aplicarea benzilor led la baza rafturilor sau a vitrinelor

   Cea mai populară modalitate de aplicare a benzilor LED în bucătărie este instalarea lor sub sistemul de iluminare al dulapului sau al vitrinei din bucătărie. Scoateți cu atenție folia de hârtie, apoi puneți cât mai mult adeziv în partea de jos a vitrinei sau a dulapului de bucătărie. Conectați-le la o sursă de alimentare și iată, bucătăria dumneavoastră va fi iluminată într-un mod plăcut! Dacă aveți probleme cu modalitatea de alegere a sursei de alimentare sau nu știți cum să instalați un reostat de LED, apelați la un specialist. Se recomandă cele trei variante de lumină albă a benzilor LED: lumină caldă, naturală și mai strălucitoare.


  • Aplicarea benzilor led sub barul de la restaurant sau bucatarie

   Montarea benzilor LED sub unui dulap de bucătărie/living este o modalitate eficientă, preferată de proprietarii cărora le place o lumină difuză, colorata fără a se vedea direct firele sau componentele benzilor LED. Acest tip de iluminare dă viață bucătăriei.

  • Aplicarea benzilor led la nivelul tavanelor


Benzile led se pot monta de asemenea si la nivelul tavanelor false , sunt scafe si coltare sau baghete laterale speciale destinate aplicarii benziilor led ambientale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top